ФОТО ГАЛЕРИЈА - ИГОР ЗАКРЕПНУВА

share

СО ГОСПОД НАПРЕД, МАЈСТОРЕ, ДРЖИ СЕ!

 

 

 

 

 

ФОТОГРАФИИТЕ СЛОБОДНО ПРЕЗЕМЕТЕ ГИ, ОБЈАВЕТЕ, ДЕЛЕТЕ, МНОЖЕТЕ, НЕ ТРЕБА НИ КОПИРАЈТ НИ ЛИНК НИ ОДОБРЕНИЕ, ЕДНОСТАВНО ПРОШИРЕТЕ ГИ КАКО ДОБРА ВОЉА ЗА НАШИОТ ДРАГ ИГОР

Инаку на сликите е со татко му, сестраму и медицинскиот персоналКОМЕНТАРИ

Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани