Frühling 2015 By Aleksandar Malevski
  Објавено на
share

Мале го немаше подолго време, но сега кога конечно објави нова музичка смеса, дефинитивно вредеше да се чека. Зрело, серизоно, длабоко, за изборот на музиката од неговиот пулт кое создава едно континуирно чувство на патување низ време и простор. Едно од оние изданија со интелигентен пристап совршен за слушање, патување, секојдневно конзумирање. Ми го разубави летово што доаѓа. Ова ќе биде многу вртено на моите плеери, мобилни, ресивери ...

Кликнете на копчето за да се транспортирате во музичкиот океан

PLAY
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани