Шок бомба од Миленко Неделковски - ЈА НАПУШТАМ КАНАЛ 5 ТЕЛЕВИЗИЈА
  Објавено на
share

Како што најави денеска на Радио Слободна Македонија, Миленко Неделковски ќе ја напушти канал 5 телевизија.

Наскоро ќе излезе и со детали на неговата страна.
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани