Боки и Зоки - за наше добро
  Објавено на
share

 

Соопштение на Меѓународниот сојуз – Скопје

Претставници на Меѓународниот сојуз – Скопје, предводени од претседателот Бојан Јовановски, денес остварија работен состанок со премиерот на Република Македонија, господин Зоран Заев.

На средбата беше презентирана мисијата на Меѓународниот сојуз, неговите активности и програма за работа. Посебен акцент на работниот состанок беше посветен на тоа како Меѓуародниот сојуз преку својот акционен план, а во соработка со Владата на Република Македонија, може да им помогне на загрозените категории луѓе, со посебен акцент на бездомните лица.
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани