Рускиот амбасадор во посета на владиката Наум
  Објавено на
share
 

Рускиот амбасадор во посета на владиката Наум

Рускиот амбасадор, Олег Шчербак бил во посета на Струмичката епархија на МПЦ. Амбасадорот на Руската федерација имал средба со надлежниот митрополит г. Наум.


Владиката Наум и Амбасадорот Шчербак разговарале во манастирот „Покров на Пресвета Богородица“ во селото Водоча.
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани