Адријан Гаѓа со желба и порака
  Објавено на
share

Колку и да сакам, на крајот, сума сумарум, дегутантно ми е да коментирам и пак да ви кажам - нели ви реков.

 

 

дали твитот е лажен, профилот лажен или не не е познато, ниту може да се провери, ако е така, сосптвеникот на името кој е засегнат, може да поднесе барање да се забарни или избрише и тоа би вило сторено

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани