Срѓан Керим фб коментар за случувањата во Каталонија
  Објавено на
share

... и мој скромен одговор. Не мора да се согласуваме, далеку од тоа, но од човек претендирал за претседател на држава и генерален секретар на ОН и навистина e изненадувачки коментарот кој повеќе прилега некој просечен фејзбук јузер, одошто сериозно согледување на сложеноста на ситуацијата да се заврши со прашање "чуму ова"
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани