"Јадачки" меѓу музичарите - Offnet
  Објавено на
share

 со сласт мцнато од оффнет

КОГА МУЗИЧАРИТЕ НЕ СЕ ТРПАТ

Били Ајдол викаше: "Обожавам кога.некој ќе ме навреди бидејќи  тоа значи дека не мора веќе да бидам фин со него". Да видиме кој со кого сè во музичкиот свет веќе не мора да глуми финоќа.

 

Дејвид Ли Рот за Елвис Костело

Музичките новинари го сакаат Елвис Костело бидејќи музичките новинари личат на Елвис Костело.

Ален за Черил Кол

Да се соблекуваш, да правиш секси движења и да се омажиш за богат фудбалер мора да е нешто што те исполнува. Мајка ти мора да е горда на тебе. Глупа кучка.

Трент Резнор за Мерилин Менсон

Злобен тип кој би прегазил секого и би минал секаква линија на пристојност, само за да успее.

Кортни Лав за Дејв Грол

Тој бубњарот стално ми се пушташе. И денес пишува песни за мене, само за да слушам дека ме мрази повеќе од кој било друг. Тој е подпросечен тип кој обожава да глуми фин дечко.

Дејв Грол за Кортни Лав

Грда кучка.

Пол Велер за Фреди Меркјури

Вика сакал да o7; пружи балет на работничката класа. Која пичица!

Курт Кобеин за Ганс еН Роузис

Тоа се луѓе без талент кои прават срање музика за белци а моментално се најпознатиот рок бенд на планетава. Не ми се верува!

Ник Кејв за Ред Хот Чили Пеперс

Секогаш кога ќе слушнам некоја срање песна и ќе прашам: "Чие е ова срање?", испаѓа дека е нивно.

Ноел Галагер за Кајзер Чифс

Свират дотерани и седат на врвот на бесмисленоста. И не значат никому ништо, освен на нивните грди девојки.

Елвис Костело за Морисеј

Знае да напише одличен наслов на песна ама не и песна.

Рик Џејмс за Принс

Мал несигурен ебач кој мислам дека ги мрази луѓето од својата раса и умира да биде побел и повисок.

Роберт Смит за Морисеј

Ако Морисеј каже дека не јаде месо, јас ќе јадам месо. Ете до толку го мразам Морисеј.

Елтон Џон за Мадона

Секој ко јпее на плејбек а за тоа наплаќа карта од 75 фунти, треба да биде застрелан.

Бој Џорџ за Елтон Џон

Покрај толку пари, уште држи фризура како тетка која работи во менза.
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани