Што ако ја најдете фонтаната на младоста?
  Објавено на
share

Сите би сакале да се подмладиме, нели?

Дали можеме да одолееме на искушението?

А сакаме да претеруваме до крај.

Затоа, пази што посакуваш - може да ти се оствари!
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани