Челзи Клинтон и честита Нова Година на Сатанската Црква .. и тоа редовно
  Објавено на
share

Твитер профилот на челзи Клинтон, ќерката на Хилари и Бил, е преполн со хаштагови и ретвитови од нејзиното, храбро и јавно споделување на радоста со Сатанската Црква на Америка.

Првин мислевме дека е некаков медиумски трик, политички противници, но девојкава не се ни обидува да го негира тоа, напротив. 

Не треба посебни вештини за истражувачко новинарство освен малку трпение и следење линкови, а еве што се најдовме за само 10 минути. https://twitter.com/hashtag/chelseaclinton

Господ, напомош, прости им, не знаат што прават, толку можеме да кажеме.
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани