После лаги ако има срам има и извинување!?!
  Објавено на
share

 Отец, прости, ама луѓе без срам и многу ароганција никогш нема да си принзаат сопствената фрешка иако твое е да им дадеш шанса

Статус на фб на Отец Горан Стојчевски

Дали некое уредништво на ТВ, детска амбасада или НВО ќе бидат доблесни да се извинат за констатацијата дека е прекршен уставот и секуларноста на државата со Бадникарските поворки откако државниот просветен инспекторат објави дека немало такво нешто, а и Здружението, претходно потврди дека има согласност од сите родители.
И така пак, карванот ќе се врви, и лаеж ќе се слуша, за жал кога сите сме скарани со доблеста.
Очекувам, вакви реакции и тв теми и објави на инспекторатот да има при Априлијадата, Хелувин и дочек на дедо Мраз, кога тоа се случува во самите воспитни установи. А, дотогаш градоначалниците знаеме дека се возрасни луѓе 18+, па знаат што прават.
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани