Ален Делон - Мизерен, осмен и огорчен - еден од најдобрите и најубавите машки актери воопшто посакува да умре.
  Објавено на
share

 Кога живтото му беше сладок и жени му паѓаа под нозете, не му беше грижа за ништо освен да клецне што е можно повеќе и поубави. Ннаправи четири деца Anthony DelonAlain-Fabien DelonAnouchka DelonChristian Aaron Boulogne ама изгледа дека суетата за својата благосостојба и "минџотрчание" го острави осамен, децата не го погледнуваат. Можеби и со право.


И ова не му е од вчера. Скоро пар децении живее осамен, а неговата фамилија и не се грижи затоа што никогаш во животот не покажал интерес, сочуство и љубов кон ближните. Сега го чека крајот и најбедно од се, нема ништо освен кучето и си мисли дека ќе го понесе на небото со себе. Тажно е како некои луѓе се изгубија понесени од славата и парите.

Сега, со децении, си ја живее мизеријата на себичниот живот. Има 82 години и живее осмено и повлечено. Ни жена, ни девојка, ни пратилка, ни деца никој никој околу него, иако не признава, се чувствува во исказите колку мизерено се чувствува... жално, навистина

А во филмовите негови, прекрасен, пленеше со појавата ... ех

Ален Делон: Би си заминал веднаш од овој свет без жалење

 
 

Француската филмска ѕвезда Ален Делон вели дека светот дотолку му здодеал, што би бил среќен веднаш да го напушти, но би сакал и неговото куче да појде со него.

„Го мразам времето во кое живееме, ми се гади од него... Се е лажно и само парите се важни... Ќе го напуштам овој свет без жалење“, изјави глумецот за списанието „Пари Мач“.

Тој притоа признава и дека и не бил најдобар татко за своите деца, од кои пак, едно се уште одбива да признае.

Делон, кој живее сам во куќа близу Париз, натаму нагласува дека сака само неговиот двегодишен белгиски овчар да го напушти светов заедно со него. Нему би му било подраго доколку ветеринарот се согласи да му вбризга инјекција на неговиот миленик за да починат заедно, отколку да го остави да пцовиса од тага на гробот на неговиот сопственик.




КОМЕНТАРИ




Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани