БОЖЈА РАКА се појави на небото
  Објавено на
share

 Пред извесно време, Божја Рака се појави над небото на Португалија 

 

Ова што го гледате е вистинска слика, фотографија, нема ама никаков фотошоп или обработка, од формација на облак над небото на Португалија. Поради обликот и положбата на сонцето, облакот доби спектакулрен изглед, кој го одземаше здивот. 

Поради тоа многумина го нарекоа Рака Божја и останува како една од нај фотографии во 2018. 

Инаку вакви формации и фотографии се направени дури и во вселената кои наса ги има објавено, а социјалните мрежни едноставно не го пропуштија да го споделат овој рдок визуелен настан-објект-поава, како ви годи наречете го. Мппеже само да замислиме колку убаво ова изгледало во живо да се види

 

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани