Мрш говна едни предавнички!
Автор: Петар Котевски   Објавено на
share

 

 
 

Гледам се шерува некое видео каде некој Edin Hajdarpasic се „расправа“ за состојбата и платите на новинарите во Македонија.

После гледам типацот работел во Телевизија 24.

Па добро бре, говедо едно - демек ти од позиција на новинар кој се умислил дека вреди повеќе од 300 евра месечно НЕ ЗНАЕШ каде ЕБЕНО работиш?

Не знаеш дека си беден слуга на еден од најистурените канали на непријателска пропаганда против државава? И тоа за бедни 300 евра, кои Вице ионака не ти ги исплаќа?

Јас би рекол дека добро ве проценил, вас што ви е важно „нешто да работите“, без премногу да се замарате за ефектот што тоа го има врз вашата средина, сограѓани или држава. Ефектот од бљувотините кои ги истурате врз граѓаните секоја вечер од тој ваш беден изговор за телевизиски канал.

300 евра? Вас треба да ве камшикуваат да работите, а не да ви даваат пари за тоа.

Мрш говна едни предавнички!
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани