BODY ART - Модели на репрезентациите на Светското Првенство во фубал - Русија 2018
  Објавено на
share
 Наближува Светското Првенство во фудбал - Русија 2018 и се повеќе јавноста е во очекување до почетокот за пар недели, а дотогаш, билдајте ги вашите навивчки страсти и преку овие модели.
Ова не се професионални модели (иако има прилично познати фаци од јавноста во Јужна америка) но се доволно пријатни за просечно око како естетика и необично е тоа што на нивното тело дресовите на репрезентациите кои ги застапуваат се нацртани со тнр "body - art" или сликање на голо тело.
За жал не се насликани сите репрезентации, но ветуваме дека трудољубиво ќе бараме дали уште некој уметник, освен овој од Јужна Америка, олку посветено ја насочил својата уметност и талент, а ние со задоволство да ви го пренесеме. Гол!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани