Клиничкиот Центар и натаму се дваи во смет! Како некогаш - така и сега,
  Објавено на
share

 

Клиничкиот центар денес, кратко време по бомбастичните изјави и снимки дека го чистеле, го чистат и ќе го чистат, дека се грижеле, се грижат и ќе се грижат за хигиената во него.

Но за жал тој натаму е извалкан, гнасен, преполн со смет. Така е кога нема постојана служба за одржување или ако има очигледно не може да постигне, Се што видовме се ад-хок ацкии за пред камери и многу демагогија.

За воља на вистината, ни претходните не беа ништо подобри, ама ни за влакно, клиничкиот центар денес е преполн со смет како што беше и години наназад. 

Не, не ги бива, само приватно здраство може да има хигиена на највисоко ниво. 

пс, и внатре, во клниките е исто како надвор, вие најдобро си знаете кои од мака мора да одите таму

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани