Еден од најпопуларните грчки сувенири
  Објавено на
share

Дел од асортиманот на еден од најпродаваните и најпопуларните грчки сувенири. Да не испадне дека после имаме предрасуди или искривени гледишта кон културното наследство на нашите соседи. напротив, се радуваме заради нив. А секој кој летува таму, треба да си купи едно, па да го користи до следниот пат. 

Image result for penis souvenirs from greece

Image result for penis souvenirs from greece
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани