Убавина од далечниот исток Momotsuki Nashiko
  Објавено на
share

 

Азијатите полека го освојуваат светот. Со фанатизам, технологии, без носачи на авиони и отворање воени жаришта. Кога на сево ова се додаде и имиџот кој се повеќе го градат преку филмови и социјални мрежи, станува очигледно дека со задоволство ќе им се препуштиме

Ви ја представуваме јапонката

Momotsuki Nashiko 

 инстаграм модел на облека, долна облека и ангажирана на настани како комикони за козплеј. ја одбравме зарди она што е:

-минимална шминка, нема ботокс, нема "дакфејс" фотографии, нема тетоважи (не дека имаме против ама оние "таписерии" од жени и мажи е неумерено за наш вкус), дава слика за природно, чисто, нормално, нештго што е вистинска реткост во ова време каде силкони се бутаат на сите делови на телото. Шармантно и прекрасно.

 

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани