Здрав(о) воздух за млади спортисти
  Објавено на
share

 zdrpano v off_net

НАПРЕДНО СПОРТСКО ДИШЕЊЕ

  

Додека трае огласот на општина Аеродром за помагање на напредни спортисти (10.000 денари, еднократно),

Огласот за доделување еднократна парична помош во износ од 10.000 денари за талентирани спортисти ќе трае заклучно со 29 октомври 2018 година (понеделник), во близина на игралиштата на ФФМ каде што тренираат талентите, сликата изгледа вака:
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани