Полицаец нападнат од куче скитник сред Скопје
  Објавено на
share

 

Полицаец нападнат од куче скитник сред Скопје

олициски службеник бил нападнат и искасан на повеќе делови на телото во центарот на Скопје.

Инцидентот се случил попладнево во близина на хотелот ВИП каде што бил нападнат од куче скитник.

Веднаш по нападот полицаецот бил префрлен на инфективната клиника на Скопскиот клинички центар.

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани