Снег на плажите во Грција
  Објавено на
share

 Снег на грчкото крајбрежје 

Студениот бран, како што беше најавено, донесе ниски температури и ширум Грција. 

На социјалните мрежи се појавија фотографии од крајбрежјето прекриено со бела покривка. Во прилог, дрон снимка неколку фотографии од Паралија.

И секако, нашата здодевна, репетитивна забелешка која постојано ја повторуваме бидеејќи постојано стручаците ни го побторуваат истото - повторувајте: глобално затоплување 

 
 

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани