Најблесави (лажни) телешоп производи
  Објавено на
share

Најблесави (лажни) телешоп производи

ПОРТАБЛ МОЧАЛНИК ЗА СЕКАДЕ И ВО СЕКОЈА ПРИГОДА

 

ПРЕТВОРЕТЕ ГО ВАШИОТ МИЛЕНИК ВО ПОРТАБЛ КЕЛНЕР ДА ВЕ СЛУЖИ

ПЛУКНИ И ТРКАЈ СЕ - ЧИЈА ПЛУНКА ПРВА ЌЕ СТИГНЕ НА НА ЦЕЛТА - ЗАБАВА ЗА ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО

МИЛУВАЧ ЗА МИЛЕНИЦИ - ПОСТОЈАНО ГАЛЕЊЕ НА ВАШИТЕ ГАЛЕНИЦИ - НЕКА УЖИВААТ И ОНИ КОГА НЕ СТЕ ДОМА

ЖЕЖШКИ УСНИ - ГРЕАЛКА ЗА ВАШЕТО ЛИЦЕ - БИДЕТЕ СЕКОГАШ ЗАГРЕАНИ ЗА НЕЖНИ БАКНЕЖИ И ЗДРАВИ СИНУСИ


КАФЕМАТ И ТУШ ВО ЕДНО - ТУШИРАЈТЕ СЕ И ПИЈТЕ КАФЕ ВО ИСТО ВРЕМЕ

ПРИНТЕР ЗА ТОПЕН КАШКАВАЛ - НАПРАВЕТЕ ТОСТ СО ТОПЕН КАШКАВАЛ НА КОЈ СЕ ИСПРИНТАНИ ВАШИОТ И ЛИКОВИТЕ НА ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ - ЗА ИОС И АНДРОИД

ЧИСТАЛКИ ЗА ПОД ЗА ВАШИОТ МИЛЕНИК - НЕКА ВАШЕТО КУТРЕ ГИ  ГЛАНЦА ВАШИОТ ПАРКЕТ И ПЛОЧКИ ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ


ХРАНИЛНИЦА ЗА БЕБИЊА - ЕНЕГРЕНТСКИ ПИЈАЛОЦИ, МЛЕКО, СОКОВИ, КАШИЧКИ, ПИВО - СЕ ШТО САКА ВАШЕТО БЕБЕ ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ


ВИДЕО КОНЗОЛА СО ИГРА КАКВА ШТО ПОСАКУВАВТЕ - ЕКСТРЕМНО ГРЕБЛО - ЗБИРАЈТЕ ЛИСТОВИ НИЗ ДВОРОТ - ВИРТУЕЛНО

МОЈОТ ПРВ ОГАН - ИЗРАДУВАЈТЕ ГО МАЛОТО СО НЕГОВИОТ ПРВ КИТ ЗА ДА ГО ЗАПАЛИ СВОЈОТ ПРВ ВИСТИНСКИ ОГАН, ВО ВАШИОТ ДОМ, ДВОР, УЧИЛИШТЕ ИЛИ ВО БЛИСКАТА ШУМА

ТОПЛИНКИ СО РАДИО И ЗВУЧНИЦИ - ОДЕТЕ И ТАНЦУВАЈТЕ И ТОА НЕ Е СЕ, МОЖЕТЕ ДА ГО КОРИСТИТЕ КАКО ГРЕАЧИ ЗА УШИТЕ И СЛУШАЛКИ ВО ИСТО ВРЕМЕ

ФИЛТЕР ЗА ПРДЕЖ - ЛЕСНО СЕ СТАВА И ИНСТАНТНО ГО ФИЛТРИРА ВАШИОТ ПРДЕЖ ВО ПРИЈАТНА МИРИЗБА - ВКЛУЧЕН СЕТ ОД 12 АРОМИ

КАЖЕТЕ ЗБОГУМ НА ТОЛЕТНАТА ХАРТИЈА- РОТИРАЧКА МЕКА ЧЕТКА ЗА ВАШИОТ ЗАДНИК КОЈА СЕ ВГРАДУВА ВО ТОАЛЕТНАТА ШКОЛКА

СПИЈТЕ КАДЕ САКАТЕ - КОГА САКАТЕ - ВРЕЌЕ ЗА НА ГЛАВА - НА РАБОТА, ВО ХРАМ НА МОЛИТВА, ДОМА И ВО ПАРК


И АКО СЕ ЈАВИТЕ ВО НАРЕДНИТЕ 10 МИНУТИ ДОБИВАТЕ НАЈДОБРОТО ОД НАЈДОБРОТО - ЗА САМО ПОЛОВИНА ЦЕНА, НЕПОВТОРЛИВИТЕ И НАЈВКУСНИ РАКАВИЦИ ОД СВЕЖО ПЕЧЕН ЛЕБ

Related image
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани