МЕРМЕР
  Објавено на
share

 Неверојатни мајстори на уметноста. Обликување на мермер во човечки статуи со фасцинантни детали

 

 

 

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани