Најубаво дизајниран мопед - генијално!
  Објавено на
share

 Најубаво дизајнирано моторче на цел свет! Евер! препознавате дека целиот дизајн е во основа само дел од каросерија од легендарниот автомобил Волкваген - Буба.
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани