Јунаците од серија Зоки Поки снимија спот за Риско на Витаминка
  Објавено на
share

 Јунаците од серија Зоки Поки снимија спот за Риско на Витаминка

Започна кампањата за Риско со видео спот во кој главна улога имаат јунаците од детската хит серија Зоки Поки, на која Витаминка е генерален спонзор. Отсега и во ново пакување, Риско е еден од најомилените производи за децата, но и за возрасните.  Па така ги освои и симпатиите на Зоки Поки, Лидија, Боки, Гоки и целата екипа.

Новиот изглед е резултат на заложбите на Витаминка за модернизирање и стилизирање на пакувањата на своите производи. Иако со нов изглед, она што останува непроменето е препознатливиот квалитет и чоколаден вкус, што го прави да биде совршено вкусен и крцкав какао десерт.  

Спотот се снимаше во автентичен амбиент од серијата, а при процесот на снимање беа преземени сите мерки на претпазливост, а согласно пропишаните протоколи.

 

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани