Патот секој ден е под вода а никој ништо не презема, напротив даваат пари за споменици, проклети да се!
Објавено на

ВМРО-овскиот начин на владеење очигледно вирее и ја јаде и Франција. Овој пат секој ден го поплавува вода ( океано) и никој ништо не презема. наместо мостови, тунели, насипи, они градат ајфелови кули во главниот град. мамицата нивна талибанска у уста да ги гаѓам.

Вака некако би изгледаат вестите од дегенерецитите на опизцијата и нивниот дискурс тешко обремент со латентна шизофренија и акутен недостаок на знаење и стручна спрема. Но тоа се корифеите на Геровски, а јас недостојниот ќе се обидам да објаснам.

Ова е пат кој сенаоѓа блузи Нант, во Франција, на западниот брег на атлантскиот океан и води до блиското острово. Поради плимата и осеката половина ден овој пат е под вода. Он е вистинска атракција и многумина доаѓаат да го видат овој природен феномен.

Неверојатно е што нема протести, изјави од американскиот амабсадор, нема кондоми со боја или палење канцеларии а на твитер и фб е сосема мирно по ова прашање.

Сега јасно ли ви е како ќе беше македонија да имаше нешто аслично со дегенериците на аналното увлекување? Сигурно ви е. Сепак, придниот феномен е поинтересен одошто гнасотијата на ивитоперениот ум.

 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани