Божикна приказна - прекрасен спот, англичаните знаат како да спакуваат подарок ;)
Објавено на

Во духот на празниците кои доаѓаат. Англичаните тоа го прават на врвен начин
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани