најава за новиот ТЕКЕН - Т Е К Е Н 7!!!!
Објавено на

Се нервирам што ќе морам да купувам плејстејшн на стари години. Колку само сум правел бурек од противниците по цели ноќи и денови. Каква играаааааа....
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани