(видео) Спектакуларен митинг на ВМРО ДПМНЕ во Скопје (дрон снимка)
Објавено на

 

Спектакуларен митинг на ВМРО - ДПМНЕ во главниот град на кој присуствуваа преку 80 000 македонци кои слушнаа и видоа силни ветувања, голема поддршка од европските пријатели и дефинитивно разрешување на кризата и одење напред на земјата и сите нејзини граѓани
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани