" Цел живот мој на тебе посветен, чудесен е овој свет, цел е плаво-бел, кога играш ти, трибина лудува, нека дојде кој сака е наша порака "
Објавено на

" Цел живот мој на тебе посветен, чудесен е овој свет, цел е плаво-бел, кога играш ти, трибина лудува, нека дојде кој сака е наша порака "

Како е направен најголемиот графит во скопје, во Македонија, а мислам и пошироко. Браво за аеродромци, го разубавевте кејот
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани