Фрчковски - ДПМНЕ Е ВИРУС ВО ВЛАСТА!
Објавено на

 

Од гостувањето на Фрчковски кај Чомовски на Телма. Жесток напад врз ВМРО - ДМПНЕ кое ги запали коментарите на сите социјални мрежи и медиуми.

 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани