Реклама за канабис - една од најдобрите воошто досега
Објавено на

Долг пат мина канабисот, од "ДРОГЕРАШАКА ДРОГА НА ДРОГЕРАШИ", до "дај ми број жифти све од оној Филип да купам маслото да ми каже аманзаман".


 

ФИЛИП и Зелена алтернатива ( и мојата маленкост посветуваајќи преку десетина часа од мојата емиисија посветена на лековититие својства на канабисот) успеаја да ги поместат работите од мртва точка и во јавното здраство и во менталитетот во нашето општество. Иако не е чудотворен лек кој лечи се, таков и не постои, се повеќе се сваќа дека сепак, кабисот е и тоа како потентен лек кој со правилна се употреба може да даде извонредни резултати, многу подобри од она што скапата фармакологија го нудеше досега.

Светот исто така еволуира по ова рашање и затоа не чуди што компаниите кои се занимаваат со поризводство и продажба на продукти од канабис тоа го прават со се повеќе гламур, обраќајки се на целата популација а не само на екстравагантни затворени друштва.

Канабисот за да успшее, не смее да биде привилигија на андрегрунд елитизам, туку мора да се обраќа секому, буквално.

Оваа реклама на продуктите на КИНДРЕД е токму тоа, скапа, луксузна, добро дизајнирана реклама која и кај најнедоверливите комуницира на најпозитивен начин.
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани