НАЈНЕВЕРОЈАТНИОТ ПОГОДОК ВО ТЕНИСОТ
Објавено на

Во 1991 на сениорскиот турнир Конорс против Мекинро го постигна овој погодок, освои поен со фрлање на рекетот во воздух кој го одби топчето и така освои поен. 

После ова тенсиката федерација ги смени правилата дека при удирање на топчето рекетот мора да биде во рака.

Поентата е и дека знаеш колку си добар кога заради тебе ќе ги сменат правилата

 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани