BLADE RUNNER 2049 ОСВОИ 2 ОСКАРИ
Објавено на

Два Оскари се доделени на еден од најдобрите филмови на сите времиња - BLADE RUNNER 2049

ОСКАР ЗА ВИЗУЕЛНИ ЕФЕКТИ

ОСКАР ЗА КИНЕМАТОГРАФИЈА (КАМЕРА) Roger Deakins

 

Признаваме, фасцинирани сме од овој филм, премногу лично, премногу интимно што ја загубивме објективноста

 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани