Силни бранови го поплавија шеталиштето во Охрид
Објавено на

Поради силен ветер со брзина од преку 90 км на час, предизвикаа силни и високи бранови кои директно удираа на кејот на Охрид. Силата на водата и ветерот предизвикаа поплавување на повеќе крајбрежни објекти и предизвикаа вистински хаос.

Сеуште нема официјални информации за предизвиканата штета.

КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани