Албанец се јавува во Јади Бурек - Зошто никогаш не бил и нема да оди во Грција
Објавено на

Во време на се поизразен говор на омраза меѓу македонците и албанците заради актуелната политичка состојба во земјава - интересно јавување на еден човек, албанец, кој се декларира како македонски државјанин, кажува зошто никогаш не бил и нема да оди во Грција
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани