Гостување на Солза Грчева во Јади Бурек април 2018 Глас за Македонија
Објавено на

 Гостување на Солза Грчева со анализа на политичката состојба во Македонија и најактуелните теми - законот за јазици и преговорите за името
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани