Србите ги открија Хунзите - НАСЛЕДНИЦИТЕ НА АЛАКЕСАНДАР ВЕЛИКИ - пишува БЛИЦ
Објавено на

 "POTOMCI ALEKSANDRA VELIKOG" Ovo je najzdraviji narod na svetu: Zive 120, rađaju sa 60 godina, i imaju TRI TAJNE

https://www.blic.rs/slobodno-vreme/vesti/potomci-aleksandra-velikog-ovo-je-najzdraviji-narod-na-svetu-zive-120-radaju-sa-60/kzy1hts

 

Ова е од српскиот портал Блиц, еден од најчитаните, кои посветија бомбастичен наслов во врска со Хунзите. Наместо текст направиле видео презентација со фотографии и факти, кои Вие, драги мои ги знаете многу одамна, а овие работи ви беа презентирани и во Јади Бурек многу, многу пати.

Но, се радувам што она што ви го говоревме скоро деценија и кое донесе многу бенефити за сите нас, пред се здраствени, полека го откриваат и другите. И покрај кампањите да се извалка нивното име, да се омаловажи нивниот начин на живот, меѓу кое и чудотворното масло од семки од кајсија, полека го откриваат и другите народи.

Најискрено се радувам, бидеејќи колку поздрави и подолговечни луѓе дотолку посреќни луѓе, а уште повеќе што и вистината се шири и за нив, и за нас, и за Александар.

Во Македонија постои директен контакт и увоз и продажба на Хузна маслото од кралските резерви на Кралот и Кралицата Мир на Хунза народот. За сите информации повелете на страната:


http://www.hunzaoil.com/ 


Адреса

Хунза Веда клуб d.o.o.e.l.
Шидска бр.18,
1060 Ѓорче Петров, Скопје
Република Македонија

 

Телефон

+389 075 404 091
+389 071 950 555

 

 

Емаил

hunzaoil@gmail.com
contact@hunzaoil.com 
sales@hunzaoil.com

Маслото Хунза од блага семка и маслото од горчлива со Б 17 можете да го нарачате на горните адреси и да се посоветувате со стручно лице во врска со користењето и бенефитите од користењето на истото

 

 

Image result for хунза оил

 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани