Како се молите?
Објавено на

 Оваа приказна одамна е позната, не се знае дали е мит или вистина, но укажува на еден силен сегмент од нашата религија, дека човек може да се пробрази и да постигне голем подвиг. Да прафразиарм, во нашата вера Господ Бог не повикува да станеме како него - Богови

Налетавме на овој сегмент за кој немам податок дали се работи за некој долгометражен филм или само краток проект. Сеедно, еве го делот кој верниците, повеќе или помалку го раскажуваат.

 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани