Апокалипсата може да започне - Мед Мекс е веќе тука и е кинез
Објавено на

 Според ова што го видовме се е подготвено за апокалипса, поточно цивлизациски колапс каков што гледавме во серијалот Mad Max. Овој пат нема режии и филмови туку рален бедес мадафака и не е од австралија туку од Кина. Единствено додека да се случи апокалипсата останува прашање кое не мачи - дали е регистрирано и за колку лица?
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани