ДИЏЕЈ СНЕЈК - НАЈБОЉИ ФИЛМ - ЖИФМИ СФЕ!!!
Објавено на

 Најдоброто од двата света - Хип-Хоп и БоливудСпот, ефекти, драма, ритам ма све што треба, без претерување, ко за Боливуд. 

Сокарела, соске манге!

Directed by Vania Heymann and Gal Muggia Produced by Iconoclast Producer: Natan Schottenfels Executive Producers: Natan Schottenfels and Francesco Colombo

КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани