пророден лек против депресија, агресија, лошо расположение
Објавено на

 Ајде, ве предизвикувам, пробајте го овој природен лек против депресија, агресија, лошо располложение, негативна енергија. пробајте вака да се разбудите, а да не се насмеете или лошо да ви тргне денот.

 Секое утро веднаш по станување- една доза на гладно - Ретриверит od 20.000.000 mg

 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани