Гордон Рaмзи-10 милиони претплатници на цевката и како се прави хамбургер!
Објавено на

"Капо ди тути капи" - најголемиот готвач во моментов во светот (и најпопуларниот секако), стигна до бројката од 10 милиона! претплатници на нековиот јутјуб канал. По тој повод до сите претплатници една мала показна лекција како се прави хамбургер.

Не, не оние наши со пола кило леб, уште толку помфрит и расцедено со мајноез и после три дена збориш како си јадел ... незнамшто ... НЕ! Ова е базичен класичен хамбургер, секако и со додатоци но тоа се токму тоа, додатоци - доминира месото.

Поврзана слика

Пробавме да го направиме, ТОП е! Но далеку е од неговото само поради една работа. Се можете да најдете за да го приготвите, и месо, и јајца и се, се, се, ... но неговиот на невидено се обложувам е повкусен. Зошто? 

Заради квалитетот на состојките, од зачини, до самото месо, до секоја ситница, за жал ние, и многу други земји како нас, сме дното на цивилизацијата само поради ниското ниво на квалиетот на скоро сите состојки, особено базичните. 

Како и да е, ако сте убедени дека имате врвни состојки пробајте, и научете се, помфрит и мајонез во хамабургерите ни наши насушни е само да те најаде ама не со месо :) 

Резултат со слика за гордон рамзи 10 милион
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани