Се будам, погледнувам низ прозорецот, занемувам

share

Ретко во Центар ќе видиш убав спој на небо и дрво без цивилизациски елементи, а уште помалку во ваква спектакуларна експлозија на силни бои, кралска комбинација на сина и златна. Убавина. Да се памети.

canon D750

 

 КОМЕНТАРИ

Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани