Како гласаа земјите во Обединетите Нации за резолуцијата за Ерусалим

share

 Не се мешам како и што сме гласале, мене ме боли кога мојата земја се наоѓа под буквата Т. Се извинувам на сите љубители на буквата Т, ништо лично, чисто, органски ми е.

А СЕГА МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ГЛАСА ЗА ПРИЗНАВАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА ПОД УСТАВНОТО ИМЕ? КОГА ВЕЌЕ СПОМНУВААТ СУВЕРЕНИТЕТ, СУВЕРЕНО ПРАВО ...онака опитвам.

 КОМЕНТАРИ

Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани