СОНЧЕВ СИСТЕМ - ПЛАНЕТИ - ЈАДРА И КОРА

share

Приказ на планетите на сончевиот систем со компарација на нивните јадра и кората на површината

 

Автор Вадим Садовски 

 

 

 

 

 



КОМЕНТАРИ

Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани