ВМРО-ДПМНЕ избра нов Извршен Комитет!
  Објавено на
share

ВМРО-ДПМНЕ избра нов Извршен Комитет!

Едногласната поддршка од Централниот Комитет е голема обврска за секој од нас.


– Проф. Драги Димитровски, Земј.факултет
– Д-р Игор Николов , нефрологија
– Проф. Христијан Мицкоски, ген.секретар
– Зеќир Рамчиловиќ, пратеник
– Александар Николоски, меѓ.соработка
– Џери Наумов, странски инвестиции
– Златко Перински, м-р човечки ресурси
– Никола Србов, м-р историчар
– Славе Трпески, катастар
– Ане Ласкоска, пратеник
– Сеад Солаковски, лекар од Лабуништа
– Марио Цветковски, Куманово
– Дијана Транталовска, ветеран
– Богдан Илиевски Бетмен, граѓ.активист
– Светлана Колариќ, К. Вода
– Александар Георгиев, портпарол
– Дејан Јовановски, спортист/ кошаркар
– Анета Стојановска Стефанова
– Армен Незири, Дебар

+ Илија Димовски, Антонио Милошоски, Влатко Ѓорчев, Емил Димитриев, Коце Трајановски, Никола Попоски, Никола Тодоров, Рангелова, Владимир Нелоски, Нермин Теловска, Зоран Савевски.

Спремни за работа, спремни за изборна победа!

Пожелувам на сите да работат со чест кон ВМРО, и со достоинство за Македонија!

КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани