Почело је „Војводина=Каталонија“ домино ефект
  Објавено на
share

Графити „Војводина=Каталонија“ се појавија денеска на повеќе места во Војводина, јавуваат локални медиуми.

Графити се регистрирани во Нови Сад, Зрењанин, Бачка Топола, Суботица, Сента, Кикинда и Жабаљ.

На графитите испишани со црн спреј нацртано е и знамето на Каталонија. Слични графити претходно испишуваше организацијата која се нарекува Млада Војводина.

Image result for vojvodina katalonija

Image result for vojvodina katalonijaКОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани