PORNHUB ја отвори својата прва продавница во Њујорк
  Објавено на
share

Во Њујорк е отворена првата продавница на најголемиот порно портал на бесплатни порно видеа во светот, култниот  PORNHUB.

Аса Акира беше главна домаќинка на настанот а многумина се сликаа со неа, добија автограми и купија низа предмети, разни играчки за во кревет но и одлично дизајнирани маички со јаки пораки. И како што бива, едно е кога ја гледаш во акција друго кога во живо оваа убер курва делува како скутер со кратки нозе, спуштена задница како веспа и пренапунпани силикони кои да ги нема ќе личи на нешто што секојдневно е карши вас во канцеларија. Па сепак, ја сакаме бидеејќи е извонреднa актеркa кој се внесува целосно во улогата :) 

Па, ај ирлија, да се множат, посреќни сме кога гледаат одошто кога сами си тераат филмови врз други, деца, жени, немоќни, по паркови и влезови кога напаѓаат. Од двете зла, ептен помалото.

 
Ќе има уште нови продавници, следната е во Милано, Италија, сега ќе има каде да ги праќаме фудбалерите на Милан во шопинг да се ....

 Pornstar Asa Akira made an appearance at the new Pornhub shop in New York yesterday

 

 

 

 The new pop-up will be open in New York's SoHo until 20 December

 Punters can get their hands on kinky outfits and sex toys
 Fans flocked to shop for Christmas bargains with a difference
 
 Racy lingerie was among the gear on offer at the Pornhub shop
 
 The kinky shop was opened by the world's biggest porn site in New York - with another planned for Milan, Italy soon
 

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани