СИНДРОМ ВАНКОВСКА
Автор: Јанко Илковски   Објавено на
share

 "Синдром Ванковска"


Пред да се залетате со амбиции, не се билдајте со лајкови и поддршка од Фејсбук. Сетете се на Ванковска, имаше најголема, во историја, поддршка на фб за кандидат за претседател на државата, доби десетици и десетици илјади лајкови, коментари и жената се обиде - но на крај не собра ни доволно потписи за кандидатура. Извлечете сами заклучок - а мојот е дека фејсбук корисниците лажат- прво вас, а и себе си. Лајкови пљуштат и коментари, но кога треба реално да се направи било што е некаде 1 напрема 100, 1000, 10000, онака минимално, овака од око нестурчна моја проценка.

Ова се однесува не само за политика, туку и хуманитарни и еколошки и други иницијативи.

Кориsниците на таков начин само си ја смируваат совеста инаку реално - ги здоболе половиот орган за вас, за вашата агенда и кариера.

Секако има тука и добра организирана манипулација за навлекување и пуштање низ вода или елиминација или било каква друга агенда од организации

Памет во глава - Синдром Ванковска

пс - инаку без оглед на, се нејзиниот обид беше за почит, Донкихоитовски и сигурен сум дека барем дебатите за избори ќе ги направеше интересни, многу поинтересни, а тој обид само ја покажа бедата на партискиот полтронизам и кај оној кој по дифолт не е во партиски стеги и може слободно да одлучува. 
 
No chains around my feet, but I'm not free - Bob MarleyКОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани